2010. október 1., péntek

Bevezető

Mit gondolsz? El tudnád viselni ha életed szerelme nem viszonozná az érzéseidet? Ha mással látnád nap mint nap és nem tehetnél semmit, mert csak "a jó barát" szerepe jut neked? Harcolnál vagy belenyugodnál a helyzetbe és legalább a barátságot megőrzöd?

Ha hosszú idő után eljönne az igaz szerelem észrevennéd? Mennyire változik meg az életed? Tudnál választani a legjobb barátod és a szerelemed között, esetleg megtalálod az egyensúlyt?

Unalmasnak indul mégis kalandossá válik. Megtalálod a tökéletes valakit, de más is pályázik rá. Úgy kell győztes légy, hogy nem bántod meg azt akit szeretsz. Meg kell játszanod magad vagy kieresztheted a hangod?

Három fiatal története szól most, akik hétköznapi problémákkal és szívügyekkel is szembe néznek. Mindeközben megismerik magukat, megtalálják a helyüket a világban és a másik szívében. Nem kell világra szóló nagy döntéseket meghozniuk, de egy másik ember lelke épp olyan fontos. Kell e ördögi praktikákat és stratégiákat bevetni az életben ahhoz, hogy elérd a célodat vagy megoldható enélkül is?
Ismerd meg a suli hierarchiáját és fedezd fel a hasonlóságot a valósággal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése